eLearning Software

División de sección

SC eLearning Software SRL oferă servicii profesionale Moodle.
Expertiza noastră în instalrea și configurarea serverelor este esențială pentru a oferi un support efficient platformei de e-learning Moodle pentru a rula în condiții excepționale.
Strategia didactică și pedagogică în vederea utilizării platformei de e-learning Moodle se concepe înca din faza de implementare, astfel rezultatele obținute se pot preconiza.

Servicios

Analítica

Dezvoltare rapoarte cantitativo, calitativo.
Estadísticas, analice exporti export de date.

Certificación

Certificare Moodle:
- Dezvoltator de e-learning, ANC
- Administrador de la plataforma Moodle, ANC

Consultante

SC eLearning Software SRL ofrece servicios profesionales de consultoría Moodle. Serviciile noastre orientar spre e-learning si solutii de scenarii de curs si continuut digital va da siguranta ca veti avea un instrumento eficiente de formare si training.
Echipa noastră de specialiști colaboi colaborartori cu experienceță în utilizarea și configurarea platformei Moodle, vă stă la dispoziție pentru:
Analiza necesităților specificio fiecărui proiect și fiecărei companii;
Consulta IT IT solicitada implementa un une plataforma de e-learning integra cu alte aplicații;
Realizarea de caiete de sarcini și specificații în dezvoltarea unui proiect;
Soporte pas cu pas în implementador proiectelor;
Consulta externaln externalizarea suportului IT;
Configurarea de servere;
Standardizarea implementai implementarea unui proceso de entrenamiento;
Procese de formare internă și HR.
La plataforma de e-learning Moodle se enfrentará a un nivel exigente en un nivel académico académico, un nivel medio organizacional. Muli dintre partenerii Moodle au, la rândul lor, sute sau mii de utilizatori care accessează sistemul de e-learning Moodle zilnic.
Pentru a oferi maximumul de calitate de care partenerii noștri au nevoie, eLearning & Software a adunat în jurul său o echipă de specialiști care poate livra prompt soluții la provocări dintre cele mai variate. Fie că este vorba de nevoi tehnice, fie că vreți să dezvoltați conținutul unui curs, y foarte probabil ca noi să fi trecut cu succes o astfel de provocare și să putem să vă ajutăm.

Nuestro equipo de expertos y colaboradores, con una larga experiencia en el uso y la configuración de Moodle, está disponible para:
análisis de necesidades específicas para cada proyecto o empresa;
Consultoría de TI sobre la implementación de una plataforma de e-learning integrada con otras aplicaciones;
elaboración (redacción) de especificaciones y requisitos en el desarrollo de proyectos;
apoyo paso a paso en la implementación del proyecto;
consultoría en outsourcing de soporte de TI;
configurar servidores;
estandarizar e implementar un proceso de capacitación;
entrenamiento interno y programas de recursos humanos

Moodle, como plataforma de e-learning, puede hacer frente a necesidades exigentes tanto en educación como en contexto organizacional. Muchos socios de Moodle tienen cientos o miles de usuarios que acceden diariamente al sistema de aprendizaje electrónico de Moodle.
Para proporcionar la máxima calidad que necesitan nuestros socios, eLearning & Software ha reunido un equipo de expertos que pueden ofrecer soluciones rápidas a los desafíos más diversos. Ya sea que se trate de necesidades técnicas, si desea desarrollar el contenido de un curso, es probable que ya hayamos superado dicho desafío y podamos ayudarlo.

Curso

SC eLearning Software SRL ofrece servicios profesionales de dezvoltare de continut Moodle. Furnizam cursuri en formato Moodle, escenarios de curs, método de instrucción en línea, aprendizaje combinado, e-learning rápido, pachete de lectii si alte tipuri de livrabile. Standardul livrabilelor este SCORM / IMSCP.

Echipa noastră de dezvoltare de conținut se ocupă de transformarea conținutului cursurilor tradiționale, față în față, într-un format adecvat pentru învățarea on line. În urma unei analize de nevoi și a conținutului propus de client, transpunem acest conținut într-un format adecvat pentru e-learning, folosind uneori softuri especifice, precum Articulate Storyline 2. Devoltarea de conținut se realază pe baza unor procedimiento riguroso și Cu clienții, pentru a putea oferi o experienceță de învățare particularizată, precum și cea mai potrivită soluție pentru client.
Tot echipa de dezvoltare de conținut este cea care vă poate ajuta să dezvoltați aplicații educaționale. Dacă sunteți profesor en mediul preuniversitar și doriți să dezvoltați o applicationție educațională, aveți conținutul dar nu știți cum să îl transformați în application, noi vă putem ajuta. O astfel de aplicație, la realizarea căreia am contribit și care, fiind publicată sub licență liberă poate fi accesată de toată lumea.

Nuestro equipo de desarrollo de contenido se ocupa de la transformación del contenido de los cursos tradicionales en un formato adecuado para el aprendizaje en línea. Tras un análisis de necesidades y el análisis del contenido de los clientes, transformamos este contenido en un formato adecuado de aprendizaje electrónico, utilizando software a veces designado, como Articulate Storyline 2. El desarrollo del contenido sigue ciertos procedimientos y una estrecha colaboración con nuestros clientes en Para poder ofrecer una experiencia de aprendizaje personalizada y la mejor solución para el cliente.
El equipo de desarrollo de contenido también es el que puede ayudarlo a desarrollar aplicaciones educativas. Si usted es un maestro de K12 y desea desarrollar una aplicación educativa, tiene el contenido pero no sabe cómo convertirlo en una aplicación, podemos ayudarlo. Una de esas aplicaciones para el desarrollo de las cuales hemos contribuido y que se publicó bajo una licencia común creativa.

Desarrollo

SC eLearning Software SRL ofrece servicios profesionales profesionales de personalización y personalización de Moodle. Furnizam dezvoltari de module noi, funcionalitati personalizate, optimizari si implementri cu alte platforme sau servicii web.
Moodle es un produs deschis poi poate fi dezvoltat și personalizat după cum se dorește. Dacă funcționalitățile actuale din Moodle nu sunt în totalitate ceea ce vă doriți, noi putem să extindem sau să dezvoltăm alte funcționalități.
En general, dezvoltarea implică o viziune din partea clientului dar, din experienceța noastră, putem să vă propunem cele mai utile scenarii de dezvoltare implementai implementare Moodle.
Dezvoltarea unor module noi este strâns legată de funcționalitățile Moodle, astfel pot fi dezvoltate orice componente de sitem:
- Módulo / Complementos
- Teme (plantilla)
- Blocuri
- enfermera
- Activități
- Meniu
- Drepturi de acces
- Roluri
- Continuación

Moodle es un producto de código abierto y se puede desarrollar y personalizar según se desee. Si las funciones actuales no son exactamente lo que desea, podemos ampliar o desarrollar otras funciones.
En términos generales, el desarrollo de nuevas funciones implica la visión de un cliente, pero teniendo en cuenta nuestra experiencia, podemos ofrecerle los escenarios más útiles para desarrollar e implementar Moodle.
El desarrollo de nuevos módulos está estrechamente relacionado con la funcionalidad de Moodle, lo que permite el desarrollo de varios tipos de componentes del sistema:
- Complementos
- bloques
- recursos
- Actividades
- Menús
- Permisos de acceso
- Roles y
- Contenido.

Hospedaje

SC eLearning Software SRL ofrece servicios profesionales profesionales de Moodle. Serverele noastre sunt configura si optimiza astfel incat en functioneze la parametrii optimi. Serverele sunt supravegheate 24/24 si va confera siguranta ca platforma este disponibila pentru utilizatori.
Tehnologia care face ca Moodle să lucreze la parametrii maximi este important să se regasească pe serverele unde va fi găzduită platforma (hosting). Echipa noastră son grijă ca ultimele cerințe en materie de securitate și tehnologie să fie instalate pe server, iar partenerii noștri să fie pe deplin mulțumiți. În funcție de nevoi și de numărul de utilizatori, vă propunem pachete de găzduire pe servere comune (hosting compartido) sau pe servere dedicate. Odată cu alegerea celei mai bune variante de găzduire puteți să personalizați opțiunile adăugând servicii de backup sau mentenanță.

Es importante encontrar la tecnología que hace que Moodle funcione al máximo rendimiento en los servidores de alojamiento. Nuestro equipo garantiza que los últimos requisitos de seguridad y tecnología estén instalados en el servidor para que nuestros socios estén completamente satisfechos.
Dependiendo de sus necesidades y la cantidad de usuarios, proponemos paquetes comunes de alojamiento de servidores (alojamiento compartido) o servidores dedicados. Además de elegir las mejores soluciones de alojamiento, puede personalizar sus opciones agregando servicios de respaldo o mantenimiento.

Instalación

SC eLearning Software SRL ofrece servicios profesionales de instalación de Moodle, servicios de asistencia técnica implicados en servidores, análisis, creación de escenarios de funciones, configuración y plataformas de la plataforma.
Instalarea platformei Moodle necesita una pregunta preliminar, atât hardware cât și software. Vom vom recomanda toate cele necesare pentru implementarea unei soluții viabile de e-learning după ce am făcut o analiză a modului și nivelului de folosire de către utilizatori. Vă vom oferi o solu careie care să răspundă tuturor cerințelor și standardelor unui învățământ online performant.
Odată cu alegerea serviciilor de instalare și configre puteți opta pentru unul dintre pachetele de găzduire oferite. Acestea vă asigură că serverele sunt echipate cu ultimele cerințe in materie of securitate și tehnologie, pentru ca platforma Moodle să lucreze la parametrii maximi.

La instalación de Moodle requiere cierta preparación preliminar, tanto de hardware como de software. Le recomendaremos todo lo necesario para implementar una solución de aprendizaje electrónico viable, después de hacer un análisis de las formas y el nivel de uso de los suscriptores. Proporcionaremos una solución que cumpla con todos los requisitos y estándares de un aprendizaje en línea de calidad.
Además de elegir los servicios de instalación y configuración, puede optar por uno de los paquetes de alojamiento ofrecidos. Esto asegurará que los servidores estén equipados con los últimos requisitos de seguridad y tecnología para que Moodle funcione al máximo rendimiento.

Integración

Integrare Moodle cu alte sisteme. Integrare cu API sistem externe.

Apoyo

SC eLearning Software SRL ofrece servicios profesionales de soporte Moodle. Va ajutam in problemele intampinate in utilizarea platformei de e-learning Moodle.

Temas

SC eLearning Software SRL ofrece servicios profesionales de devoltaica al aspecto de plataformas Moodle. Servicii de customizare a temelor (template), culori, grafica, integrare cu alte situri sau servicii web.

Formación

SC eLearning Software SRL ofrece servicios profesionales de formación Moodle. Furnizam cursuri personalizate de utilizare a platfiormei Moodle pentru elevi, studenti, profesori, traineri, companii de training sau formare profesionala.
Pentru cei care sunt interesați să învețe să folosească Moodle, organăm cursuri acreditate de către Autoritatea Națională pentru Calificări pentru dezvoltator de e-learning (40 ore) administratori administrador de la plataforma Moodle (80 minerales).
De asemenea, organăm cursuri certificado interna, care se desfășoară exclusiv on line oferindu-vă flexbilitate din punct de vedere a locației și timpului.
O parte importante de un cursurilor desfășurate en línea esta experiencia de cursant online care vă va ajuta în dezvoltarea ulterioară a propriilor cursuri.

Contacto

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.Estudios de caso

Software de aprendizaje electrónico

(+40) 799 871 108

Str. Dunării nr. 112
Arad, Rumania
UE

Sectores

  • Educación Superior
  • Escuelas (K-12)
  • Empresas
  • Otros sectores

Contacto

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.Estudios de caso