NetSapiensis

División de sección

NetSapiensis está en auktoriserad, socio de Moodle, con 15 años de experiencia en el sitio web en línea en línea. Vår strävan är att förse våra kunder med de bästa möjliga eLearning-lösningar som är innovativa, pålitliga och givande. Tillsammans kommer vi att göra en positiv skillnad för lärandet.

Servicios

Consultante

Vi har ett komplett utbud av konsulttjänster och stöd för att underlätta igångsättning och leverans av projekt med Moodle som lärplattform. Var du än är i genomförandet av ditt lärande estrategi, kan vi hjälpa till.

Curso

NetSapiensis tiene 15 års erfarenhet av att skapa lösningar para online-lärande. Vi erbjuder omfattande tjänster för kursutveckling och har ett antal mycket erfarna och kvalificerade pedagogiska especialista en diseño.

Desarrollo

Med en samling av några av de bästa kreativa och tekniska hjärnorna i branschen, är vår inställning till projekt fokuserade kring leverans av avancerade funktioner i kombination med rätt användarupplevelse.

NetSapiensis AB har gedigen erfarenhet av mjukvaruutveckling hasta Moodle. Vi utvecklar enligt kundens kravspecifikation block och aktiviteter (módulos).

Hospedaje

Vi erbjuder Moodle hosting para otros organizadores. Vårt erfarna team av experter tar hand om din Moodle installation så du kan fokusera på att lära ut.

Instalación

Vi erbjuder en rad Instalaciones de Moodle - och konfigurationstjänster, från så enkla saker som att installera och konfigurera din Moodle, hasta komplexa projekt.

Integración

Vi kan integrera Moodle med ditt befintliga IT-infrastruktur. Vi levererar Single Sign-On lösningar som integrerar Moodle med Windows Active Directory och andra katalogtjänster som t ex:

  • LDAP / AD / NTLM
  • CAS / Shibboleth
  • OpenID
  • LearnPoint
  • Alvis
Apoyo

Supportavtal är ett bra komplement hasta de som väljer att drifta Moodle själva. Vår erfarenhet och partnerskap med Moodle gör att vi har kunskapen och resurserna som behövs för att lösa svåra problem.

Supportavtal med NetSapiensis AB garanterar dig som kund att vi börjar behandla dina Moodle relaterade problem inom överenskommen tid. Kostnaden för ett supportavtal bestäms av tillgängligheten som kunden efterfrågar. Nerlagt tid på insatsen debiteras enligt gällande timtaxa.

Temas

Vi skräddarsyr och utvecklar teman för Moodle för att efterlikna din grafiska profil. Vår kompetens ligger på framkant och våra erfarna diseñadores barra de trabajo ständigt med den senaste teknologin.

Formación

Vi organiserar och genomför skräddarsydda kurser för Moodle administratörer och lärare.

Contacto

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.Estudios de caso

NetSapiensis

+4 64 6286 5650

Parque Científico IDEON
Ole Römers väg 16
223 70 Lund
Suecia

Sectores

 • Educación Superior
 • Escuelas (K-12)
 • Empresas
 • Otros sectores

Contacto

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.Estudios de caso