NetSapiensis

Section divide

NetSapiensis är en auktoriserad Moodle partner, med 15 års erfarenhet av att skapa lösningar för online-lärande. Vår strävan är att förse våra kunder med de bästa möjliga eLearning-lösningar som är innovativa , pålitliga och givande. Tillsammans kommer vi att göra en positiv skillnad för lärandet.

Services

Consulting

Vi har ett komplett utbud av konsulttjänster och stöd för att underlätta igångsättning och leverans av projekt med Moodle som lärplattform. Var du än är i genomförandet av ditt lärande strategi, kan vi hjälpa till.

Courseware

NetSapiensis har 15 års erfarenhet av att skapa lösningar för online-lärande. Vi erbjuder omfattande tjänster för kursutveckling och har ett antal mycket erfarna och kvalificerade pedagogiska design specialister.

Development

Med en samling av några av de bästa kreativa och tekniska hjärnorna i branschen, är vår inställning till projekt fokuserade kring leverans av avancerade funktioner i kombination med rätt användarupplevelse.

NetSapiensis AB har gedigen erfarenhet av mjukvaruutveckling till Moodle. Vi utvecklar enligt kundens kravspecifikation block och aktiviteter (modules).

Hosting

Vi erbjuder Moodle hosting för stora som små organisationer. Vårt erfarna team av experter tar hand om din Moodle installation så du kan fokusera på att lära ut.

Installation

Vi erbjuder en rad Moodle installations- och konfigurationstjänster, från så enkla saker som att installera och konfigurera din Moodle, till komplexa projekt.

Integration

Vi kan integrera Moodle med ditt befintliga IT-infrastruktur. Vi levererar Single Sign-On lösningar som integrerar Moodle med Windows Active Directory och andra katalogtjänster som t ex:

  • LDAP / AD / NTLM
  • CAS / Shibboleth
  • OpenID
  • LearnPoint
  • Alvis
Support

Supportavtal är ett bra komplement till de som väljer att drifta Moodle själva. Vår erfarenhet och partnerskap med Moodle gör att vi har kunskapen och resurserna som behövs för att lösa svåra problem.

Supportavtal med NetSapiensis AB garanterar dig som kund att vi börjar behandla dina Moodle relaterade problem inom överenskommen tid. Kostnaden för ett supportavtal bestäms av tillgängligheten som kunden efterfrågar. Nerlagt tid på insatsen debiteras enligt gällande timtaxa.

Themes

Vi skräddarsyr och utvecklar teman för Moodle för att efterlikna din grafiska profil. Vår kompetens ligger på framkant och våra erfarna designers jobbar ständigt med den senaste teknologin.

Training

Vi organiserar och genomför skräddarsydda kurser för Moodle administratörer och lärare.

Contact Us

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.Case Studies

NetSapiensis

+4 64 6286 5650

IDEON Science Park
Ole Römers väg 16
223 70 Lund
Sweden

Sectors

 • Higher Education
 • Schools (K-12)
 • Workplace
 • Other Sectors

Contact Us

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.Case Studies