NetSapiensis

Abschnitt teilen

NetSapiensis är en auktoriserad Moodle-Partner, med 15 års erfarenhet av att skapa lösningar för online-lärande. Vår strävan är att förse våra kunder med de bästa möjliga eLearning-lösningar som är innovativa, pålitliga och givande. Tillsammans kommer vi att göra en positive Fähigkeiten für lärandet.

Dienstleistungen

Beratung

Vi har ett vollständige utbud av konsulttjänster och stöd för att underlätta igångsättning och Leverans av projekt med Moodle som lärplattform. Var du än är i genomförandet av ditt lärande strategi, kan vi hjälpa till.

Kursunterlagen

NetSapiensis har 15 års erfarenhet av att skapa lösningar för online-lärande. Vi erbjuder omfattande tjänster för kursutveckling och har ett antal mycket erfarna och kvalificerade pädagogiska design specialister.

Entwicklung

Med en samling av några av de bästa kreativa och tekniska hjärnorna i branschen, är vår inställning bis projekt fokuserade kringhebel av avancerade funktioner i kombination med rätt användarupplevelse.

NetSapiensis AB har gedigen erfarenhet av mjukvaruutveckling bis Moodle. Vi utvecklar enligt kundens kravspecifikation block och aktiviteter (Module).

Hosting

Vi erbjuder Moodle Hosting für stora som små Organisator. Vårt erfarna team av experter tar hand om din Moodle Installation så du kan fokusera på att lära ut.

Installation

Vi erbjuder en rad Moodle-Installationen - och konfigurationstjänster, från så enkla saker som att installera och konfigurera din Moodle, bis komplexa projekt.

Integration

Vi kan integrera Moodle med ditt befintliga IT-in Infrastruktur. Vi Levererar Single Sign-On lösningar som integrerar Moodle med Windows Active Directory und andra katalogtjänster som t ex:

  • LDAP / AD / NTLM
  • CAS / Shibboleth
  • OpenID
  • LearnPoint
  • Alvis
Support

Supportavtal är ett bra komplement bis de som väljer att drifta Moodle själva. Vår erfarenhet och partnerkap med Moodle gör att vi har kunskapen och resurserna som behövs för att lösa svåra problem.

Supportavtal med NetSapiensis AB garanterar dig som kund att vi börjar behandla dina Moodle relaterade problem inom överenskommen tid. Kostnaden för ett supportavtal bestäms av tillgängligheten som kunden efterfrågar. Nerlagt tid på insatsen debiteras enligt gällande timtaxa.

Themes

Vi skräddarsyr och utvecklar teman för Moodle för att efterlikna din grafiska profil. Vår kompetens ligger på framkant och våra erfarna designer jobbar wissenigt med den senaste teknologin.

Training

Vi organiserar och genomför skräddarsydda kurser för Moodle administratörer och lärare.

Kontaktieren Sie uns

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.Fallstudien

NetSapiensis

+4 64 6286 5650

IDEON Science Park
Ole Römers väg 16
223 70 Lund
Schweden

Zielgruppen

 • Höhere Bildung
 • Schulen (K-12)
 • Unternehmen
 • Andere Sektoren

Kontaktieren Sie uns

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.Fallstudien