Η Servicios de WIDE επεκτείνει στην Κύπρο την εταιρική της σχέση με την μεγαλύτερη ανοικτού κώδικα πλατφόρμα ηλεκτσσμό άθ άθ άθ άθ άθ άθ άθ άθ άθ άθ άθ λ λ λ λη άθ λ λ άθ άθ Services άθ Services Servicesλ IDE ιλ π Services Services Services Services Services Services Services Services Services Services Services Services Services

diciembre 6, 2017 Por

Η WIDE Services - ένας πάροχος eLearning που εδρεύει στην Ελλάδα - ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της συνεργασίας με το Moodle, για την παροχή καινοτόμων και βέλτιστων πρακτικών λύσεων ηλεκτρονικής μάθησης στην Κύπρο.

Με τη συνεχή και αυξανόμενη ζήτηση για προηγμένες λύσεις παγκοσμίως, το ανοιχτό, οικονομικά αποδοτικό και ευέλικτο λογισμικό της Moodle, αποδεικνύεται ως η μαθησιακή πλατφόρμα επιλογής για πολλά σχολεία, ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και επιχειρήσεις.

Αυτό αντικατοπτρίζεται στην επιχειρηματική στρατηγική της WIDE Services για επέκταση, και προώθηση και εφαρμογή της Moodle e-learning εμπειρίας σε υφιστάμενους και νέους πελάτες στην Κυπριακή αγορά.

Ο Γιάννης Αράπογλου, Γενικός Διευθυντής της WIDE Services, εξήγησε την κίνηση της εταιρείας να παράσχει Moodle eLearning υπηρεσίες στην Κυπριακή αγορά ως φυσική εξέλιξη στην πορεία της εταιρείας, λαμβάνοντας υπόψη τη δημοφιλή χρήση της πλατφόρμας εντός της Ελλάδας αλλά και των γύρω περιοχών.

“Η επέκτασή μας με το πρόγραμμα εταιρικής σχέσης της Moodle στην Κύπρο, θα ενισχύσει σίγουρα και θα εδραιώσει τη δική μας παρουσία στην αγορά του eLearning”, δήλωσε ο Γιάννης.

“Η Κύπρος και η Ελλάδα είναι πολύ κοντά, γεωγραφικά, οικονομικά και κοινωνικά και έχουμε ήδη πολλούς πελάτες στην περιοχή αυτή, ενδιαφερόμενους αλλά και περιπτώσεις που δουλεύουν ήδη με την πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης Moodle”

Έη ““ “ "

“Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με το Moodle και να συνεχίσουμε να εισάγουμε νέους, δημιουργικούς και αποτελεσματικούς τρόπους χρήσης της πλατφόρμας μάθησης για κατάρτιση, εκπαίδευση, επαγγελματική ανάπτυξη και πολλές άλλες λύσεις, για όλους τους πελάτες μας. "

Η WIDE Services είναι πιστοποιημένος συνεργάτης Moodle από το 2013 και έκτοτε συμβάλλει στη δημιουργία και ανάπτυξη πολλών λύσεων ηλεκτρονικής μάθησης, χρησιμοποιώντας το Moodle, για ιδρύματα και οργανισμούς σε διάφορους τομείς. Μερικοί από τους αξιοσημείωτους πελάτες της εταιρείας είναι μεγάλες επιχειρήσεις όπως ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, η Vodafone, η Kleemann, η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, ο ΟΠΑΠ και η Κωτσόβολος. TP WIDE Services παρέχει επίσης υπηρεσίες υποστήριξης Moodle σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, πανεπιστήμια και ιδιώτε.

Η εταιρεία είναι επίσης ενεργό μέλος της παγκόσμιας κοινότητας του Moodle, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του βασικού κώδικα του λογισμικού, έχει συμμετοχή σε MoodleMoot συνέδρια και στις μεταφράσεις της πλατφόρμας και άλλου υλικού.

La parte superior de la habitación está en la parte superior de la habitación que se encuentra en la parte superior de la habitación, la parte superior de la habitación está en la parte superior de la habitación, en la parte superior de la habitación, en la parte superior de la habitación, en la parte superior de la habitación. "

“Από τότε που η WIDE Services έγινε επίσημος Asociado Moodle το 2013, έχει δεσμευτεί να προωθήσει την αποστολή του Moodle στην παροχή στήριξης στους εκπαιδευτικούς με την εκπαιδευτική μας πλατφόρμα, όπως προκύπτει από την ισχυρή δέσμευσή τους στο πρόγραμμα Moodle».

«Προσβλέπουμε στην αξιοποίηση της ήδη ισχυρής μας σχέσης με τη WIDE Services για να καλύψουμε την ανάγκη για καινοτόμες λύσεις και βέλτιστες πρακτικές για την ηλεκτρονική μάθηση στην Ελλάδα και την Κύπρο μέσω της παροχής ισχυρών και ευέλικτων εργαλείων στο Moodle“.

Contacto con los medios
Petra Vanessie
Jefe de Comunicaciones
press@moodle.com

Άετικά με το Moodle
Το Moodle, η μεγαλύτερη ανοικτού κώδικα πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης στον κόσμο, επιτρέπει στους εκπαιδευτικούς να δημιουργήσουν έναν ιδιωτικό χώρο στο διαδίκτυο, γεμάτο με εργαλεία για συνεργατική μάθηση. En Moodle, se encuentra Martin Dugiamas, και τώρα χρησιμοποιείται σε κάθε χώρα σε όλο τον. Το Moodle αποτελεί βασικό τμήμα των δραστηριοτήτων για κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα, όπως το Open University del Reino Unido, Monash και Columbia, καθώς και μεγάλους οργανισμούς όπως τα Ηνωμένα Έθνη, την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασίλειου και την Αμερικανική αμυντική δύναμη.

Το έργο και η ανάπτυξη ανοικτού κώδικα του Moodle υποστηρίζεται από την παγκόσμια κοινότητα χρηστών και το δίκτυο πιστοποιημένων συνεργατών Moodle, οι οποίοι προσφέρουν μια σειρά προσαρμοσμένων υπηρεσιών και υποστήριξης Moodle.

Γ Γ Γ Γ Γ Γ Γ Γ
http://moodle.com.

Σχετικά με τη WIDE Services
Η WIDE Services (www.wideservices.gr) Είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες ηλεκτρονικής μάθησης στην Ελλάδα και είναι πιστοποιημένος Asociado Moodle από το 2013. Η WIDE Services κατέχει ISO 9001: 2008 ISO 27001 και: 2013, για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που παρέχει.

Μέσω του έμπειρου προσωπικού τους, η WIDE Services θα προσφέρει εξειδικευμένη υποστήριξη Moodle στην Κύπρο, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης και διαμόρφωσης plugin, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στην ηλεκτρονική μάθηση με το Moodle
(Παραμετροποίηση, temas, φιλοξενία, υποστήριξη, εκπαίδευση, ανάπτυξη plugin, παροχή συμβουλών, σχεδιασμός μαθημάτων, αναφορές), ανάπτυξη περιεχομένου, όπως αρχεία SCORM και διαδραστικά libro animado, εργαλεία για σύγχρονη εκπαίδευση, gamification εμπειρία στο σχεδιασμό μαθημάτων και περιεχομένου, καθώς και άλλες εξειδικευμένες λύσεις (π.χ. ηλεκτρονικό εμπόριο) για πώληση ηλεκτρονικών μαθημάτων.

Η WIDE Services δεσμεύεται να εφαρμόζει δημιουργικές ιδέες και να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών της μέσω καινοτόμων λύσεων και τεχνογνωσίας υψηλού επιπέδου